שלום לכולם

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

26/12/2010 | 19:07 | מאת: עוד אחת

שלום, אני סובלת מלימפאדמה מולדת ברגל ימין, וכעת נמצאת בהריון. זקוקה להמלצה על רופא טוב(!), כירורג כלי דם, רצוי במכבי אבל לא מחייב, שיתן לי קצת יעוץ והכוונה איך לעבור את ההריון בשלום עם הרגל שלי. בנוסף אשמח לשמוע טיפים והמלצות לגבי איך לשמור על הרגל, מלבד הטיפול השגרתי, בזמן ההריון. אם יש מישהי עם לימפאדמה ברגליים שעברה הריון אני ממש אשמח לשמוע את קולה...כמו שאתם רואים אני קצת בלחץ. שיהיה יום מקסים לכולם, עוד אחת

שלום לך באופן כללי, הריון הוא מצב טבעי,יתכן שהכובד יכול להחמיר לימפאדמה, אבל לא בהכרח. לא סיפרת לנו מהו הטיפול השיגרתי אותו את עושה:גרב לחץ? עיסוי עצמי? תירגול? האם את במעקב פיזיותרפיסט/ית לימפטי/ת? אם לא,רצוי שתהיי במעקב אצל פיזיותרפיסט/ית לימפטי/ת אשר יוכל/תוכל לתת לך הדרכה וטיפול. לדעתי זה מה שאת צריכה, כדי לקבל תשובות לשאלות הספציפיות שלך בזמן ההריון. אין מניעה כמובן לפנות לרופא, שיוכל בנוסף גם לתת לך הפניה לפיזיותרפיה. מאחלת לך בריאות טובה ניצה

28/12/2010 | 09:42 | מאת: עוד אחת

האם יש רופא מומלץ? כרגע לא אצל פיזיותרפיסט. האם יש התעמלות ספציפית שמתאימה?

09/01/2011 | 09:06 | מאת: קרן

שלום לך, ילדתי את הבן השלישי שלי עם לימפדמה לפני 8 חודשים והרגשתי בדיוק כמוך - חוסר ידע להכוונה. הפרופסור שאצלו טופלתי הרים את הכפפה והחל לבנות מחקר, שעדין לא הושלם, מן הסתם, אבל אולי ללידות הבאות.. אם את מעוניינת להיות חלק מהעניין, פני אלי, אני מרכזת עבורו את פרטי הליפדמות הראשוניות שחוו הריון או חוות הריון כעת. אין בכך שום התחייבות מלבד רצון טוב לעזור להיעזר. תוכלי לפנות אלי בטלפון: 050-3301513 או במייל: [email protected] פרסמתי כאן בפורום בערך לפני שנה את כל הפרטים בעניין, ודאי תוכלי למצוא בדפים הקודמים. המשך הריון נעים, קרן

22/01/2011 | 09:47 | מאת: ויק

אני עברתי הריון והנני סובלת מלימפדמה בקרסול שמאל. את מוזמנת לתקשר איתי באמצעות המייל ואמסור לך את הנייד שלי.

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)