תרגילים במים לטיפול בלימפדמה ברגליים

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

17/10/2010 | 01:00 | מאת: יעל

אני שוחה מספר פעמים בשבוע והייתי רוצה לדעת אילו תרגילים נוספים אני יכולה לבצע בבריכה ע"מ לטפל בבצקות ולהקל על כאבים שיש ברגליים בעיקר בסופ"שים אחרי שאני עומדת רוב היום על הרגליים. יש לי לימפדמה בשילוב עם ליפדמה ואני משתמשת בגרבי לחץ הבריכה הינה בריכה פרטית ומטופלת כראוי כולל בדיקות יומיות

שלום רב, קיימת תכנית תרגילים ללימפאדמה במים, קיימות מטפלות לימפתיות אשר מעבירות טיפולים קבוצתיים ואישיים ברחבי הארץ. קבוצות פעילות קיימות באזור השרון ובירושלים- לפי מיטב ידיעתי ישנו קישור באתר העמותה http://www.ial.org.il/asp/supportGroups.asp?flag=1 את יכולה ליצור עימי קשר ישירות לעוד פרטים: [email protected]

יעל שלום, הליכה במים שמגיעים לגובה מעל המותנית, במשך 20 - 15 דקות, יכולה להקל על הכאבים שמופיעים אחרי עמידה ממושכת. בידיים תעשי תנועה של שחיית חזה, וכל צעד הקפידי לנחות על העקב ברגל הקדמית ולדחוף עם האצבעות של הרגל האחורית . ג'יל

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)