תנאים

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

12/09/2010 | 14:36 | מאת: אורטל

שלום,אני חולת לימפדמה מזה 8 שנים. כרגע אני לא מטופלת בפיזוטרפיה ואני חברה בקופ"ח מאוחדת אני גרה באזור המרכז , אני רוצה לחזור לטיפולים לימפטיים. דבר ראשון רציתי לדעת אם משהו השתנה במאוחדת מבחינת טיפולים, אולי יש כבר מטפלים דרך הקופה שלא צריך להיות מטופל בגורם חיצוני ואז לקבל החזרים. אני גם רוצה להזמין גרב אלסטית חדשה . הזמנתי גרב לפני 3 חודשים , והגרב פשוט על הפנם !! אני כמעט הופכת להות מוגבלת בתנועה מרוב שהגרב לא טובה לי . אני מבקשת המלצה על מקום טוב מניסיון של מטופלים, מישהו מנוסה שנמצא כבר זמן רב בתחום. מחכה לתשובה בהקדם. תודה מראש:)

אוטל שלום, יש מטפלים לימפטיים אשר עובדים במכונים של הקופות של מאוחדת. הבירורים את צריכה לעשות בקופה, או לפנות לפיזיותרפיסט האחראי על הטיפולים במאוחדת - ד"ר ראובן מיטראני. יעוץ טוב לגבי התאמת גרב לחץ את יכולה לקבל במכון אוטופדי ברזילא, רמת גן 036121070 בברכה, ג'יל

13/09/2010 | 14:27 | מאת: שמוליק-מכון אורתופדי ברזילי-להב

אורטל שלום, נשמח לעזור לך. כתובתנו: מכון אורטופדי ברזילי-להב ביאליק 79 רמת-גן. (הכניסה לחניון מחייבת שלט הנמצא במכון) צלצלי לתיאום:03-6121070 או 052-2450955 שמח לעזור, שמוליק

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)