יעוץ

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

23/08/2010 | 17:04 | מאת: רינה

שלום לפני שנה בערך קבלתי צלוליטיס ברגל ימין בעקבות עקיצה או של עכביש או שלנמלה גדולה הייתי יחפה אושפזתי וטופלתי באנטיביוטיקה חודש אחרי שבוע הצלולטיס חזרה שנית הייתי אצל רופא לכלי דם דופלר תקין השבוע נשלחתי שוב לרופא לכלי דם בעקבות בצקת ברגל ימין שוב הדופלר יצא תקין אבל ההבחנה הייתה שזה למפידמה רגל ימין נפוחה פי 2 מרגל שמאל היא נראת לא טוב יש צלקת רצינית על הרגל הצבע לפעמיים סגול לפעמיים אדום. אני עומדת כשבע שעות על הרגליים האם אני יכולה להוציא נכות לעבוד רק חצי משרה

רינה שלום, תתייעצי עם הרופא שלך לגבי חופשת מחלה. לגבי נכות - תצטרכי להגיע לרופא תעשיתי. בנוסף תבקשי הפניה לטיפול פיזיותרפיה לימפטית להורדת הבצקת. בברכה, ג'יל

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)