נפיחות באצבעות

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

14/08/2010 | 23:27 | מאת: אלברז

שלום, אבי סובל ממחלות רבות ובעקבותם התפתחה לו בצקת ברגליים, הוא הופנה לפיזיוטרפיסט לימפטי,שהמליץ על חבישות פארו. לאחר יומיים למרות שאבי לא מוכן ללבוש את החבישות כל הזמן, יש שיפור רב, אבל נותרה נפיחות גדולה באצבעות הרגליים (החבישות לא מכסות אותן). מה ניתן לעשות ?

אלברז שלום, יש לפארו כפפה לאצבעות. אפשר גם לחבוש את האצבעות עם חבישות מיוחדות לאצבעות. תתייעצו עם הפיזיו הלימפטי לגבי מה מתאים. בברכה, ג'יל

08/09/2010 | 11:34 | מאת: שמוליק-מכון אורתופדי ברזילי-להב

אלברז שלום, את חבישת הפארו קניתם אצלנו (פארו מדיקל ישראל), יש ברשותנו גם כפפה עם אצבעות , כמוצר מדף, היחידה המתאימה גם לשינה בלילה. צור קשר או במייל חוזר ל [email protected] או ל 03-6121070 או ל 052-2450955 ונעזור לכם. שנה טובה, שמוליק

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)