טיסה ארוכה

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

10/08/2010 | 23:19 | מאת: פרידה

כיצד יש לנהוג בטיסות ארוכות? האם מותר לישון בישיבה עם גרב לחץ? כל כמה זמן יש לקום וללכת במטוס? מדובר בטיסות של 10-12 שעות.

פרידה שלום, בטיסה עדיף לישון עם גרב לחץ מאשר בלי. רצוי להזיז את כפות הרגליים לעתים קרובות וגם לקום וללכת. המטרה היא לעודד החזר וורידי ולימפטי ולמנוע מהאטת זרימת הדם הוורידי. אני מציעה לך להגביל את השינה לשעה - שעתיים וחוץ מזה לקום כל חצי שעה להליכה קצרה. בברכה, ג'יל

13/08/2010 | 10:52 | מאת: שמוליק-מכון אורתופדי ברזילי-להב

פרידה שלום, באם את משתמשת בגרבים אלסטיות-המשיכי להשתמש בהם גם בטיסה. באם אינך צריכה גרביים אלסטיות קני גרבי טיסה, שהם מיוצרות במיוחד למצבי טיסה ובעלות לחץ נמוך מגרב אלסטית רגילה ומטרתן לשמור על השוק ולמנוע נפיחות ברגל ובכף הרגל. טיסה נעימה, שמוליק

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)