מתי רואים השפעה של המסג'?

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

27/07/2010 | 11:25 | מאת: זהבה

שלום ביום חמישי האחרון עברתי טיפול ראשון במסג' לימפתי [במסגרת פזיותרפיה של קופת החולים]. שכחתי לשאול את הפזיוטרפיסיטת, מתי אפשר לראות האם זה עובד או לא? בינתיים, שום דבר לא זז. הנפיחות היא אותה הנפיחות. אפילו לא הלכתי פעם אחת לשירותים יותר מהרגיל. ורק בעוד שבוע יש לי תור נוסף, ואני כבר קצת מיואשת. האם זה לוקח כמה טיפולים עד שרואים השפעה? או שאם זה לא השפיע עד עכשיו ,אז אין טעם ללכת שוב, כי זה אומר שעלי הטיפול לא ישפיע. בתודה, זהבה

שלום זהבה אין מטופל אחד דומה למישנהו,כל אחד מגיב אחרת. להצלחת הטיפול צריך טיפול לימפטי משולב,שכולל עיסוי, חבישה, הסברים, הדרכה לתירגול עצמי והדרכה לעיסוי עצמי. אינני יודעת איזה טיפולים מתוך זה קבלת,ובעיקר...אל יאוש. התמדה ושמירה על הכללים ברוב המקרים נותנת תוצאות, לא תמיד מיד.גם החום הרב לא לטובת העניין. חזקי ואמצי, ניצה

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)