זכויות חולה בלימפאדמה מקופות החולים

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

25/07/2010 | 14:24 | מאת: מתניה

זו שאלה לא הודעה : ביתי בת ה 7 סובלת מלימפאדמה ברגל שמאל , וחובשת תחבושת אלסטית : 1 - היכן היא יכולה לקבל טיפולים נוספים פרט לתחבושת כגון : עיסוייםוכד' . 2 - מהן הזכאויות שלה מקופת החולים - כללית . תודה מתניה .

שלום מתניה אכן חשוב שבתך תהיה במעקב של פיזיותרפיסט/ית לימפטי/ת. יש לפנות לרופא המטפל/רופא משפחה אשר יפנה את בתך למכון לפיזיותרפיה ושם יידעו לאן להפנותה. בהצלחה ניצה

27/07/2010 | 19:47 | מאת: אמא לילדה לימפטית

אשמח לדבר עם האמא של הילדה עם בעיה לימפטית בת 7 אימייל: [email protected]

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)