נפיחות באיזור הקרסול

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

04/08/2009 | 19:28 | מאת: חמוטל

שלום רב, יש לי נפיחות בקרסוליים, אבל בשונה מבצקת, לא נשאר שקע כשלוחצים שם. יש לי גם פלטפוס בשתי הרגליים. האם יכול להיות שיש קשר בין שני הדברים? לאיזה רופא עלי לפנות כדי לברר מה מקור הנפיחות? פניתי לרופאת משפחה והיא נתנה לי הפניה לאורטופד. תודה רבה, חמוטל

חמוטל שלום, רופא האורטופד יכול לייעץ לך לגבי הפלטפוס ונפיחות בפרקים. אם הנפיחות לא ממוקמת לפרקים הייתי מציעה לך להיבדק בנוסף אצל רופא כלי דם. ג'יל

05/08/2009 | 08:55 | מאת: חמוטל

הי ג'יל, תודה רבה. אני אבדוק את זה. יום נעים! חמוטל

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)