נפיחות בכף רגל ושוק ימין

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

06/07/2009 | 14:53 | מאת: SHOI

שלום, כף רגלי הימנית כולל השוק נפוחה כבר מעל שנה, לאחרונה החלתי בבירור במחלקת כלי דם שם עברתי בדיקת דופלר והממצאים יצאו תקינים, גם בדיקת חלבונים יצאה תקינה, הרופא טוען שיש אולי קשר ללימפה, אך הוא לא ממליץ לעשות בדיקה משום שהבדיקה קשה והיא אף יכולה להחמיר את המצב, אולם אני מודאגת ככל שאני קוראת על בצקת לימפטית, מה עלי לעשות..אשמח לעצה. בנוסף אני מרגישה שכף הרגל נרדמת כשקר לי במקצת תחושת נימולות בכף הרגל (לא יודעת אם יש קשר) תודה שוהי

07/07/2009 | 10:45 | מאת: סמדר

אשמח לספק פרטים נוספים לגבי המוצר של סי בוט C-BOOT ושמות של רופאים שיוכלו לעזור. ניתן ליצור קשר עם סמדר 04-8503030 או 0545699918 וגם להתרשם מהמוצר באתר שלנו www.c-boot.com בברכה, סמדר

שלום לך, בדיקת הלימפוסינטיגרפי אכן הבדיקה לא נעימה אך היא לא מחמירה את המצב. יש בדיקה אחרת שקוראים לה לימפוגרפיה שמזריקים חומר שומני לעור שנספג ע"י מערכת הלימפטית. בדיקה זו עלולה להחמיר את המצב אך היום לא מבצעים את הבדיקה הזאת אלא את הלימפוסינטיגרפי שבה מזריקים חלבון מסומן רדיואקטיבי. אם יש אבחנה של בצקת לימפטית ( עלפי הסיפור והממצאים) הרופא כלי דם יכול לשלוח אותך לטיפול פיזיותרפי ללימפאדמה במסגרת קופת חולים. מאחלת לך בהצלחה ובריאות בברכה רותי

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)