בצקות בכפות הרגליים

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

01/06/2009 | 14:00 | מאת: ויוי

שלום, אני בת 31 לאחר לידה שניה מלפני 9 חודשים,במהלך ההריון הראשון ולאחריו היו לי בעיות נפיחות ובצקות בכפות הרגליים אבל לא ברמה כזו כמו בהריון השני. במהלך ההריון השני ועד היום אני סובלת מנפיחויות קשות בכפות הרגליים ועד לקרסול המלוות בכאבים, עד שאני מתקשה לדרוך על כפות הרגליים. אני מסוגלת לנעול נעלי קרוקס רחבות בלבד אחרת כפות הרגליים שלי מתנפחות תוך שעתיים לערך עם כל נעל אחרת אפילו אורטופדית. פניתי לאורטופד והוא אמר שזה נראה כמו דלקת ( נפוח ואדום) עשיתי בדיקות דם וצילום רנטגן ואולטרסאונד ברנטגן הכל תקין ובבדיקת דם יצא : ESR 1 hour 26 ו- CRP =0.6 באולטרסאונד נרשם: .ברגל שמאל . _ קיימת טנוסינוביטיס של גיד טיביאלי אחורי עם מעט נוזל מסביבו. מכאן הופניתי לרופא אלרגיה שקורא לבעיה אלרגיה למגע ועדיין מחפש ממה זה נובע. האם זה נשמע כמו בעיה לימפתית? תודה רבה ויוי

שלום רב, נשים רבות חוות בצקות במהלך ההריון, ויש כאלו שחוות דווקא את הבצקות בעקבות טראומת הלידה. בצקת שמקורה רק בלחץ שלהעובר או בעומס בעקבות הלידה חולפת. ייתכן שקיימים גורמי סיכון אשר בעקבות הלידה , לא מאפשרים לגוף לחזור לעצמו, כמו בעיית ורידים חבויה. אני ממליצה לבדוק את מצב כלי הדם בגפיים. דלקת של הגיד= נדיר שתקרה בשתי הרגליים בו זמנית. תתחילי מרופא כלי דם, ומשם תתקדמי להמשך בירור. זו המלצתי, בכבוד רב, דורית

18/06/2009 | 12:47 | מאת: סמדר

שלום - תוכלי לבדוק אפשרות של שימוש במגף רפואי נייד, קל ונוח לשימוש תוך כדי הליכה וגם בזמן ישיבה. האתר שלנו C-BOOT.COM בברכה ובהצלחה סמדר 04-8503030 0545699918

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)