לימפדמה בכף היד - בקשת עזרה

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

30/05/2009 | 15:07 | מאת: נאוה

לאחר כריתת חלק מבלוטות הלימפה בבית שחי שמאל, החלה אצלי לימפדמה הבאה לידי ביטוי בעלייה בהיקפים בשתי אצבעות ובחלק העליון של כף יד שמאל. אני חובשת את היד בדרך קבע ומקבלת עיסוי לימפטי ממטפלת המוסמכת לכך. רציתי מאוד לדעת האם יש בארץ רופא המתמחה בטיפול בלימפדמה? (אני מתגוררת באיזור ירושלים) אשמח אם תענו על שאלתי.

שלום רב, אני מפנה את השאלה בחזרה לקוראים. אני לא מכירה רופא שהכשרתו הינה- לימפולוג. ישנם רופאים שהם יותר מבינים מאחרים בתחום, אך אין רופא שיש לו התמחות כזו. אשמח גם ללמוד... דורית

13/06/2009 | 11:36 | מאת: נאוה

לקוראי הפורום!! האם מישהו מכיר רופא כזה? תודה לדורית על ההתייחסות

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)