לימפאדמה????????????

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

18/09/2020 | 23:12 | מאת: יעל

שלום רב.אולי מפה תבוא הישועה עברתי ניתוח לפני שנים (2007) להוצאת אקסוסטוזיס הרגשתי קצת כאבים ברגל ושמתי לב גם שיש טיפה נפיחות ולכן ניגשתי לרופא והחליטו לנתח, וכמובן עשיתי את הניתוח בידיעה שהנפיחות תעלם. הניתוח עבר בהצלחה רבה אך הנפיחות לא ירדה כלל. הופנתע לבדיקות נוספות. כמו סונר בטן, מיפוי עצמות סיטי mri כירורג כלי דם. ונאמר לי שהכל תקין. אך עדיין הנפיחות לא יורדת. עשיתי פיזו לימפטי ידני. לא עזר. גרביים לא עזר אפילו שילמתי על מכשיר ששמים ברגליים ועושה עיסוי לימפטי ולא עזר. מחפשת דרכים להורדת הנפיחות לאחר אינסוף בדיקות מיותר לציין שמרגישה נורא לא אסטית וזה פוגע בי מאוד בביטחון העצמי שלי. כל רעיון התקבל בברכה תודה

שלום יעל ושנה טובה! על פניו אני מבינה שעשית כל מה שיכולת כדי להוריד נפיחות. יתכן וכדאי לחשוב על בדיקת לימפצינטוגרפיה אשר בודקת את תקינות המערכת הלימפטית. לחשוב גם על חזרה לפיזיותרפיה לימפטית, אולי דעה שניה. מאחלת לך שתמצאי הקלה בנפיחות, בברכה, ניצה שטייניץ

20/09/2020 | 23:22 | מאת: יעל

היי ניצה.. קודם כל תודה על התשובה המופרטת והמענה המהיר. האם את מתכוונת לבדיקת לימפוסינטיגרפיה?? עשיתי בדיקה זו והתוצאה הינה: תקינה וללא עדות להפרעה בניקוז הלימפטי.

29/09/2020 | 17:43 | מאת: יעל

היי ניצה.. קודם כל תודה על התשובה המופרטת והמענה המהיר. האם את מתכוונת לבדיקת לימפוסינטיגרפיה?? עשיתי בדיקה זו והתוצאה הינה: תקינה וללא עדות להפרעה בניקוז הלימפטי איך אפשר להגיע לג'יל ברכה??

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)