לימפדמה

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

13/10/2004 | 19:44 | מאת: lvlz

ברכות לרגל הפתיחה... אשמח אם תתיחסו למס' גורמים: אילו תרגילים ניתן לעשות בבית על מנת לעזור ללימפדמה בקרסול אם תוכלו להציג את השיטה לעיסוי לצורך פיזור לימפדמה כזו

תודה לברכות. הליכה עם רגל חבושה יכולה לשפר את הבצקת. מומלץ לחבוש עם חבישות מסוג מתח נמוח, מכף הרגל עד הברך, תוך כדי שמירה על מפל לחץ מכף הרגל עד הברך. לגבי עיסוי לימפטי - חשוב לדעת מה הגורם ללימפאדמה? בכל מקרה תאור השיטה די ארוך והייתי מציעה לך לשקול מפגש עם פיזותרפיסט מטפל בלימאדמה.

שלום, אני מסכימה עם ג'יל לגבי הכל. מאוד חשוב לדעת את סיבת הבצקת וללכת למטפל לימפטי מוסמך ( פיזיותרפיסט שהתמחה בתחום זה). בהצלחה רותי

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)