בצקת/ יובש אחרי שבר בכף רגל

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

14/04/2019 | 08:49 | מאת: נעמי

שלום, אני מתחילה שיקום אחרי שבר בכף רגל, אני חובשת גרב לחץ מסוג מאולטריין פלוס ויש לי יובש רציני והמון סדקים בכף רגל, כל הזמן מתקלפים לי חתיכות עור מהכף רגל.. בנוסף.. במקלחת יוצא נוזל סמיך ולבן מהסדקים (האם זה נוזל לימפטי? ) מה עליי לעשות עם הכף רגל?

סליחה על האיחור בתשובה.לגבי היובש , מרחי בקרם אחרי המקלחת. קשה לי לדעת מה מקור הנוזל הלבן, בעיקר בגלל שזה קורה רק במקלחת. אל תתרחצי במים מאד חמים. אם הנפיחות רבה כדאי שתופני לפיזיותרפיסטית לימפטית לשם איבחון וטיפול.

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)