ברור לגבי מחיר גרביים אלסטיות

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

04/02/2019 | 23:50 | מאת: נורית

שמי נורית סער ואני חולת לימפאדמה מזה 14 שנה. כרגע טוענים שיש לי לי רק צלוליטיס ואלפנטזיס עד כמה שאני מבינה. השאלה שלי היא כרגע אני זקוקה לגרביים אלסטיות עם סקוץ על מנת שאוכל לסגור אותם . אני מבקשת לדעת מה המחיר של הגרביים שלפי הבנתי אמורים להיות מוזמנים בגרמניה .האם אוכל לקבל הצעת/עות מחיר והסבר על אפשרויות תשלום. במידה וישנם כאלה. תודה רבה

נורית שלום, מצטערת על תגובה כל כך מאוחרת. כדי לדעת מה הכי מתאים לך וכדי שתוכלי לקבל החזר ניכר על גרבי הסקוץ', בקשי הפניה מרופא לפיזיותרפיס/ית לימפטי/ת שתוכל/יוכל לייעץ לך איזה גרבי סקוץ הכי מתאימים לך מבחינה מקצועית ומבחינת עלות. ברוב הקופות ההשתתפות היא בסביבות 80% אם יש לך ביטוח משלים. בברכה, ניצה

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)