כאבי ברכיים שחיקת סחוס שנגרם מהליכה על הליכון חשמל

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

26/08/2007 | 02:23 | מאת: הדס

שלום רב לאחר תקופה בה הלכתי יום יום בלי הדרכה על הליכון חשמלי בבית,עם עודף משקל של 25 ק"ג נגרם נזק ל2 הברכיים שחיקת סחוס וכאבים בעיקר במדרגות בישיבה פחות מורגש אך המקום רגיש ואם אני מקבלת בו מכה כואב לי מאוד,המקום רגיש חשוף ופגיע. פיזיותרפיה לא עזרה בכלל,ואורטופד אמר לי להפחית משקל,אבל מה עושים כדי לבנות סחוס ,לשפר את המצב ,להעלים את הכאב,האם הליכה בחוץ בהדרגתיות טובה לי?האם נעלי אפוס יכולים לעזור?

05/09/2007 | 19:14 | מאת:

שלום הדס כדי לשפר את המצב בהחלט יש מקום לנוח ובאופן הדרגתי להתחיל ללכת בחוץ. חשוב לפני תחילת תוכנית אימונים להתייעץ עם מאמן או פיזיותרפיסט. נעלי אפוס בהחלט יכולים לעזור בבעיה זו. משקל יתר הוכח בהחלט כגורם תורם לבעיה זו. יתכן ועדיף שתתאמני בעזרת אופני כושר או שחיה.

15/10/2007 | 20:47 | מאת: לימור

הי אפשר להתיעץ איתך בקשר לבעיתך? תוכל ליצור איתי קשר ב - [email protected] תודה!!