דלקת בכתף וכאבי גב...האם להמשיך להתאמן ?

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

03/06/2007 | 20:27 | מאת: נחום

שלום , שמי הוא נחום ואני לקראת צבא. אני לאחר מנוחה של 5 חודשים לאחר שסבלתי משברי מאמץ ובדרגה 1 ומ-SHIN SPLINT וכמו שכבר הבנתם אני לא יכול לשפר את הסבולת לב ריאה שלי בתרגילי ריצה מפני שהכאבים ברגלים לא חלפו לגמרי ואני חושש שהשבר יחזור אז אני מעדיף לוותר על זה בנתיים...ואני מתגייס עוד חודשיים ובשל רצוני העז להגיע לסיירת אני חייב להכנס קצת לכושר. היום עשיתי את אימון השחיה הראשון שלי ואני לא חש בכאבים למרות הדלקת בכתפיים שהתגלת לאחר צילום רנטגן...האם זה אומר שאנ יכול להמשיך ? אין סיכוי שאני יפגע בעצמי ? עוד שאלה קטנה ברשותך...האם אני יכול לחזור לעשות כפיפות בטן למרות הכאבי גב שלי (לא בזמן התרגיל) ? והאם ממולץ לעשות מיפוי עצמות נוסף בכדי לנסות ולאבחן את כאבי הגב , הכתפיים והרגליים (שלא מחלימים) ?

03/06/2007 | 23:02 | מאת:

שלום נחום הצבא יוצא מנקודת הנחה שכל החיילים שמגיעים אליו הם פדלאות שלא רצו יום בחייהם. עדיף לנוח ולהגיע בחתיכה אחת לצבא הם כבר יעבדו על הכושר שלך בסיירות יותר חשוב האמינות והיכולת להתמודד עם קשיים ואתגרים מהכושר שאתה מגיע איתו. דרך אגב דלקת בכתפיים אי אפשר לאתר בצילום רנטגן.