כושר

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

13/03/2006 | 17:29 | מאת: מעיין

ברצוני להתחיל להתאמן ורציתי לשאול מה עדיף אופני כושר או הליכון? האם באחד מהמכשירים האלו יש יותר מעמסה על הברכיים ו/או על הגב ועל כן עדיף להתאמן עם השני? אני מעוניינת לקנות את המכשיר שיעשה את העבודה הטובה ביותר מבחינה קרדיווסקולארית מבלי להעמיס או לפגוע, אני בת 24 ובריאה

31/03/2006 | 23:19 | מאת:

שלום מעיין קשה לי לענות חד משמעית. קודם כל תלוי מה את אוהבת ואם מה תתמידי ( אחרת יהיה לך קולב בגדים מפואר בבית). אין שום סיבה שאחד מהמכשירים האלה יפגע בבחורה צעירה ובריאה. אני אישית נוטה לכיוון ההליכון כי זו פעולה שאנחנו מבצעים ביום יום. בכל אופן אם תתחילי בהדרגה אים שום סיבה לפגיעה. גם ניתן להתחיל ללכת בחוץ ולראות אם זה מתאים לך לפני שאת קונה מכשיר.