ספינינג ובעיית ברך

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

19/06/2005 | 13:04 | מאת: ליהי

שלום לפני למעלה מחצי שנה נפגעה לי ברך אחת בספינינג בגלל תנועה לא נכונה. היא כאבה במשך שבועיים. הפסקתי להתעמל במכון כושר (לא בגלל הברך) וחזרתי לפני 5 שבועות. אני עושה ספינינג כ- 5 פעמים בשבוע (אוהבת את זה). הבעיה היא שלעיתים בעת השיעור הברך מתחילה מעט לכאוב. אני עדיין יכולה להמשיך את מפחדת שזה יחמיר ושיגרם נזק. כמו"כ אני מתחילה להרגיש מעט את הברך גם מחוץ לשיעורי הספינינג. איני רוצה לגרום נזק ואיני רוצה להפסיק להתעמל - מה אפשר לעשות? כמו"כ אני זקוקה לפעילות אירובית מרובה במסגרת תהליך הרזיה (כ-7 קילו). איך אפשר לצמצם את הפגיעה? תודה מראש

21/06/2005 | 00:34 | מאת:

שלום לך, יתכן שמדובר בשחיקת סחוס הפיקה, פגיעה נפוצה בספינינג, ניתן לחבוש ברכייה מיוחדת או מה שעדיף הוא לבצע תרגיל לחיזוק הראש הפנימי של שריר ה-4 ראשי. מארק רובין BPT