היפוטוניה לילד בן 7

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

07/04/2005 | 10:21 | מאת: י

שלום בני כיום בן 7 בכיתה א, יש לו הפוטוניה בדרגה קלה עד בינוני ובעיה במוטוריקה עדינה (מאז הילדות). כיום לאחר כתיבה מרובה הוא מתעייף. בריפוי בעיסוק שעבר המליצו לו ללכת לחוג התעמלות או לעשות תרגילים בבית לחוד. בני לא רוצה ללכת לחוג (סיבות רגשיות) את התרגילים הוא עושה אך רצינו לגוון לו. האם מפורסם באיזה שהוא מקום תרגילים נוספים לחיזוק חגורת הכתפיים, האצבעות וכד'.או שתוכל להעביר לנו מס' תרגילים. האם ישנם המלצות נוספות. תודה רבה על עזרתך

08/04/2005 | 11:39 | מאת:

שלום רב, אין זה אחראי לתת תרגילים מבלי לראות מטופל ולאבחן מה דורש חיזוק וכו' לכן המלצתי היא לפנות לפיזיותרפסטיסט התפתחותי שיבדוק את הילד וימליץ לכם על תרגילים מגוונים יותר. ניתן גם רק למפגש אחד או שתיים. בהצלחה, מארק רובין BPT