תינוקת

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

12/10/2004 | 23:00 | מאת: גלית

שלום רב בתי בת 9 חודשים, מגיל חודשיים עושים לה פיזיוטרפיה בטענה ששרירי הידיים שלה רפויים והראש נוטה לצד, עד מתי נצטרך להמשיך בטיפולים אלו?

13/10/2004 | 17:56 | מאת:

שלום, מקרים של ראש מוטה, בשם טורטיקוליס (לטינית לצוואר עמוד) נפוץ מאוד, משך הטיפול מאוד אינדיבידואלי ומאוד תלוי כמה ההורים עובדים עם הילד בבית. לגבי הרפיון לרב הביטוי הוא התפתחות מוטורית איטית יחסית, גם פה קצב השיפור מאוד אינדיבידואלי, צר לי שלא יכולתי לעזור יותר, הצעתי היא להתיעץ עם הפיזיותרפיסטית שלכם לגבי ציפיות של לוחות זמנים. בהצלחה, מארק

08/03/2006 | 15:33 | מאת: ענת

שלום רב, הייתי רוצה לדעת באיזה מקומות בארץ ניתן ללמוד פזיותרפיה, איפה הכי מומלץ ללמוד ומהם התנאים (איך אפשר בכלל לברר זאת?) תודה רבה ויום טוב.