פיזיותרפיה לאחר החלפת מפרק ברך

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

08/02/2005 | 15:50 | מאת: מורן

שלום מארק! סבתי עברה ניתוח להחלפת מפרק ברך . בעוד מספר ימים היא משתחררת מבית החולים והולכת לביתה ולא למכון שיקומי . שאלתי היא האם שיקום ביתי במצבה הוא אפשרי ויעיל והיכן ניתן לאתר פיזיותרפיסטים המוכנים לטפל בבית. תודה , מורן

08/02/2005 | 20:14 | מאת:

מורן שלום, לאחר חזרתה הביתה יש לבקש מהרופא לכתוב הפניה לפיזיותרפיה בבית (היחידה להמשך טיפול), לאחר מכן ליצור קשר עם הקופ"ח ולקבוע תור, לאחר מספר טיפולים כאשר היא תהיה ניידת יותר היא תמשיך את טיפוליה במכון פיזיו'. שתרגיש טוב ושתתחדש! מארק רובין BPT