למנהל הפורום ולשאר הגולשים-

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

05/02/2012 | 10:23 | מאת: אוחניה

בנוגע לשה שלי על מכשור רפאי נגד כאב כרוני- מכיוון שמיציתי טיפולים במרפאת כאב ,אכן שמעתי על המכשירים האלו-גלי הלם ,לייזר רך וכו'.. השאלה שלי למנהל הפורום ,מה הידע שיש לך-לפחות לגבי הביטחות של המכשירים? כי בחברות מנסים רק למכור טיפולים ואין כול כך פיקוח בארץ על הנושא. האם ידוע לך על מחקרים שבדקו יעלות ובטיחות לכאבים כרונים? אשמח לשמוע גם מניון הגולשים.

שלום לך בררי עם הספק של המכשיר האם יש לו אישור אמ"ר(אישור של משרד הבריאות בישראל)ואישור FDA? באם יש את האישורים האלו או אחד מהם ומאפשרים לך לראות אותם אז את יכולה להיות בטוחה שנושאי הבטיחות נבדק... בהצלחה

מנהל פורום מכשור רפואי