מיכשור נגד כאב כרוני

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

28/12/2011 | 18:58 | מאת: אוחניה

מה ההבדל בין המכשירים הבאים ומי מהם נמצא באמת יעיל?: טנס גלי הלם לייזר רך ושיטת המזותרפיה האם יכולים לגרום נזק?

שלום לך הבאת כאן דוגמאות של סוגי מכשירים אז אני מניח שמצאת אותם בכל מיני אתרים שמוכרים את המכשירים האלו באתרים האלו כתובים פרטים טכניים על כל סוג מכשיר ויכלותיו ולאיזו פעילות רפואית הוא מתאים..לדעתי עלייך פשוט ליצור לעצמך טבלת השוואות ובהתאם לה להחליט מה מתאים ספציפית עבורך מאידך אולי תקבלי מקוראים כאן בפורום מניסיונם האישי מידע או תשובה לשאלתך להבדלים.

מנהל פורום מכשור רפואי