מחולל חמצן תרומה להשאלה

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

29/06/2017 | 12:57 | מאת: בתיה

שלום.ראיתי בחיפוש את בקשתה של מזי שנענתה. אני אשה עם זיהום סרטני ודולק בראש,אמנם עקב כשלים של רופאי שיניים..אך למעשה כמה שנים זה התחיל מלחץ עצום זיהום שעלה למח..אנאירובי..נמק..לחץ תוך מוחי..בלוטות שיצאו מהעצם הגוגולת מאחורה מרב הלחץ..היו גם פרכוסים כמעט מתתי..חוסר חמצן למח,בעין שמאל היה זמן שלא ראיתי היא כאילו נאכלה מבפםנים,..זה תוך כדי עבודה שלי על פני השננים עם לימוד,תוספים,ונסיון להוציא את הסתימה. בממסד הרפואי לא הציעו לי כלום מלבד סיטי שסרבתי מהקרינה.. כשהיה לחץ רב לפני כשנה והראש בער והיה נפוח ולא יכולתי..השאילו לי מחולל חמצן כעזר,אנטידלקתי ואנטי סרטני.. שרדתי ככה..עם כל הזמן מן גוש בצד שמאל של הראש נפוח ודלקתי וחומצי ותרופםות סביב השעון עם דיאטה. לפני שבוע שבועיים לקחו לי את המחולל חמצן שהיה בהשאלה. בהתאם..הדלקת בראש נעשה לי אגרסיבי..בוער ומתפשט..בהרגשה ברורה שהתוספים שלי לא יזיזו לו וחסר תועלת.. וחולשה רבה. תוך יומיים יצאה לי בלוטה חדשה מעצם הגולגלת מאחורה מימין..שגדלה כבר לכסנטימטר..למרות התוספים והמנוחה..כשלוחצים עליה היא מחוברת ישיר לנמק שמעל הלסת העליונה בצד שמאל.. עיקר הזיהום והדבר הנורא הזה כעת מאחרי הראש..על עין שמאל הלחץ פחת. אני מנסה לקבץ תרוטמות לקנות מחולל חמצן מחו''ל הכי זוך..אך מחפשת להשאלה בינץתיים.דחוף.קרית ארבע. אני רק באוטובוסים.אין רכב.

שלום לך אני מקווה שאחת מהחברות ליבוא מחוללי חמצן שנמצאות כאן בפורום תענה כאן לבקשתך ותציע לך בהשאלה מחולל בהצלחה

מנהל פורום מכשור רפואי