כאב לאחר קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

31/10/2006 | 20:41 | מאת: אליסה

לרופאי הפורום שלום רב! לפני זמן קצר התחלתי להשתמש בגלולות ואני וחברי התחלנו לקיים יחסי מין ללא קונדום. בזמן קיום יחסי המין אני נהנת מאוד, אך לאחר שהוא גומר בתוכי אני מתחילה להרגיש צריבה נוראית בפנים. זה קרה בכל הפעמים בהם קיימנו יחסי מין ללא קונדום והיה מגע ישיר של הזרע והנרתיק. בפעם הראשונה בה קיימנו יחסי מין ללא קונדום, הייתי ביום האחרון למחזור שלי, גם כן מאוד שרף לי לאחר שהוא גמר בפנים, אך חשבתי שיכול להיות שזה בגלל שלא הייתי מספיק "רטובה" בגלל שהייתי במחזור. לפני כמה ימים, לאחר שקיימנו יחסי מין והוא גמר בתוכי, אפילו שכן הייתי "רטובה", גם שרף לי מאוד. הכאב מאוד חזק בהתחלה ולאחר כחצי שעה הוא עובר בהדרגה. אציין גם שבשום זמן אחר אין לי כאבים בנרתיק. האם יכול להיות שיש לי פטריה כלשהי שמתעוררת עם מגע של זרע? האם יכול להיות שיש לי דלקת כלשהיא? האם יכול להיות שאני מפתחת תגובה אלרגית לזרע שלי חברי? אשמח מאוד אם תוכלו להסביר לי את התופעה וכיצד ניתן לטפל בה כמה שיותר ולא תפנו אותי מיד לרופא נשים, שכן אני חיילת והעיניין של הגעה לרופא נשים בצבא הוא קצת בעייתי. בתודה מראש, אליסה.

02/11/2006 | 20:04 | מאת: שירה

אליסה שלום צר לי, אבל השאלה שלך לא קשורה למיניות האישה, היא לחלוטין נכללת בקטגורית רפואת נשים ועם כל הבנתי למצבך הצה"לי כרגע, הכתובת הנכונה לשאלותייך הוא רופא נשים. אגב, גם אני הייתי חיילת פעם, והצלחתי להגיע לרופא נשים יותר מפעם אחת. נכון שזה מסובך קצת יותר מאשר ללא מדים, אבל זה בהחלט אפשרי וכפי שאמרתי - אין כל אפשרות לעזור לך דרך מסך המחשב. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו