הסרת שיער מאיבר המין הנקבי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

04/09/2005 | 10:02 | מאת: רינת

שלום, 1.ברצוני לשאול האם הסרת שיער באזור איבר המין ובאיזור פי הטבעת מעלה את הסיכוי למחלות מסיומות (כגון מחלות זיהומיות שהרי לשיער יש תפקיד במניעת זיהומים)? 2.מה אפשר לעשות כדי למנוע גירוד לאחר גילוח? 3.מה הדרך העדיפה להורדת שער? גילוח? מריטה? לייזר? 4.האם זה נורמלי שהשפתיים החיצונית לא מסתירות לגמרי את השפתיים הפנימיות כאשר הרגליים סגורות? כלומר שהשפתיים הפנימיות נראות בין שתי השפתיים החצוניות כשהרגליים סגורות?

04/09/2005 | 10:43 | מאת: שירה

רינת בוקר אור הסרת השיער מאיבר המין לא תגרום לעליה במחלות זיהומיות. אין לי מושג מהי השיטה המומלצת להורדת שיער מאיבר המין. מתארת לעצמי שהשיטה המומלצת באמת היא להשאיר את השיער כפי שהוא (ולגזור אותו מעט במספריים במידת הצורך והרצון). יעוץ עם קוסמטיקאית יוכל לענות לך על השאלות הללו. לגבי שאלתך על השפתיים הפנימיות/קטנות: זה נורמלי בהחלט, הכל תלוי במבנה האישי של כל אישה. יש נשים שיש להן שפתיים פנימיות גדולות יותר, והן בולטות החוצה מבעד לשפתיים החיצוניות. תתייחסי לזה בדיוק כאל כל חלק אחר בגופך, בדיוק כפי שיש לך אף או עיניים או אוזניים שונות מכל אישה אחרת, כך גם איבר מינך. יום נעים שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו