בדיקת ביוץ חיובית יום 4 לווסת

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

19/06/2020 | 22:19 | מאת: סיון

שלום רב. יום 4 לווסת עשיתי לפנות בוקר בדיקת ביוץ שיצאה חיובית מאוד. אני לא פוליציסטית. אין לי בעיב רפואית שידועה לי ועלולה לגרום לעליית lh. בדיקת היריון שלילית. שתיתי באותו הלילה לא מעט אלכוהול (לא יודעת אם זה קשור) בבדיקות מעקב שעשיתי למחרת אין עדות לביוץ (פרוגסטרון 1.1 lh5 e2-220) עשיתי שוב ביום 5 בדיקת ביוץ ביתית שיצאה הפעם שלילית. באולטרסאונד אין זקיק מוביל אפילו. שאלותי. 1. כיצד ייתכן ביום 4 לווסת שבדיקת הביוץ יצאה חיובית ? האם ייתכן היריון שיתגלה מאוחר יותר על אף שבטא יצאה שלילית? 2. האם ייתכן שהיה ביוץ ביום 4 והערכים שוב ירדו כשבדקתי בבדיקות דם ביום 5? כלומר שיש לי שני ביוצים החודש? במידה וכן לא הייתי אמורה לראות עדות לכך בבדיקות הדם? (עליית הפרוגסטרון לאחר ביוץ.....) 3. האם יש קשר בין שתיית אלכוהול שייתכן והשפיעה על הורמון lh? או העובדה שבדקתי לפנות בוקר? 4. מה יכולה להיות הסיבה שהבדיקה יצאה חיובית למרות שאין עדות לביוץ וכעת היא יוצאת שלילית? אשמח לעזרה במענה על השאלות. מבולבלת נורא.

אין שני ארועי ביוץ במשך החודש אם אכן היה ביוץ מאוד מוקדם שבוכ אחרי זה צריך להיות עליה בפרוגסטרון לעתים זהו ביוץ לא תקין ולכן אין זקיק מוביל או עליה בפרוגסטרון לא ידוע לי עעל קשר לאלכוהול במידה ותקבלי מחזור עשי שוב בדיקות ביוץ ותראי מה קורה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו