תחליף לגלולת סיזוניק

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

25/01/2020 | 19:37 | מאת: דניאלה

בבקשה אני מתחננת לפניכם תכתבו לי מהי התרופה הגנרית המאושרת במקום סיזוניק אבל בדיוק אותו דבר ובאיזו ארץ אפשר להשיג? אם טבע הפסיקו לייצר אותה רק בארץ או גם בארה"ב? בבקשה בבקשה בבקשה! אני סובלת וזו הגלולה היחידה שאיתה הרגשתי טוב. אני אמצא דרך להשיג ולקנות אותה רק רוצה לדעת דבר בטוח!

סיזוניק היא בדיוק כמו מיקרוגינון.אם תצרפי 3 חפיסות של מיקרוגינון תגיעי לאותה תוצאה כמעט לחלוטין

26/01/2020 | 11:42 | מאת: דניאלה

תודה ד"ר ליאורה אני ניסיתי מיקרוגינון והרגשתי זוועה עם זה, וגם 3 חפיסות לא מגיעות ל- 90 יום של הימנעות ממחזור שאני רוצה להשיג כי אני מאוד סובלת במחזור כל חודש. בבקשה, תעני על מה שאני שואלת - מהי התרופה הגנרית שהיא התחליף בדיוק של סיזוניק? הרי בטוח עוד חברה ייצרה את זה לא? כמו שיש תרופות גנריות למלא תרופות אחרות שנותנים בקופה. מי יכול לדעת ולברר את זה אם לא הגינקולוג שלי בקופה? תודה מראש

צר לי לא מכירה שם גנרי ולא מכירה חברה אחרת שמיצרת תחליף לסיזוניק שמכילה לבונורגסטרל ואתיניל אסטרדיול

28/01/2020 | 14:53 | מאת: דניאלה

אם את לא מכירה האם זה אומר שלא קיימת שום תרופה כזו שהיא תחליף מדויק לסיזוניק? או שייתכן שיש חברה בחו"ל שמייצרת את זה?

13/03/2022 | 17:02 | מאת: מישהי

את יכולה לקנות סיזוניק בכל ארץ חוץ מישראל,לא הפסיקו לייצר הפסיקו לייבא. את יכולה להזמין יבוא דרך בית מרקחת שמייבא למשל בית מרקחת שור.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו