כאבים דמויי מחזור לאחר קיום יחסים

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

08/05/2019 | 11:53 | מאת: לילי

שלום, אני בת 27, בריאה, אם לילד. נוטלת גלולות מינס בקביעות. לאחרונה בכל פעם לאחר קיום יחסים, אני חשה כאבים בגב התחתון - כמו כאבי מחזור או צירים. הכאבים מציקים ממש. האם זו תופעה מוכרת? למה זה קורה? תודה

08/05/2019 | 13:34 | מאת: לילי

אוסיף כי אני שנה וחצי לאחר לידה, לא מניקה. הכאבים מתחילים דקות ספורות לאחר הסיום ולא במהלך החדירה.

לא מוכר לי אבל את צריכה לעבור ברור מלא אולטראסאונד של האגן הקטן ובדיקה גינקולוגית ברור עמוד שדרה תחתון ואולי גם להתיעץ עם פיזיותריסטיות של רצפת אגן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו