דימום מלקיחת פוסטינור לאחר קיום יחסי מין לא בטוחים

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

12/11/2018 | 20:48 | מאת: יעל

אני וחבר שלי שכבנו אנחנו שוכבים אבל עם עם חדירה ממשית זאת אומרת שבפועל אני עדיין בתולה כי לא כואב לי שהוא חודר וגם לא ירד לי דם בפעמים הראשונות שלנו מה שכן בפעם האחרונה שכבנו מאחורה והוא גמר בפנים בלי קונדום בגלל החשש שאני אקלט להריון לקחתי גלולת היום שאחרי פוסטינור בבוקר מיד שבוע לאחר מכן מופיע לי דימום ממש כמו מחזור . הזמן שלי לקבל הוא עוד יותר משבועיים וחצי מה שלא נראה תי הגיוני כי המחזור שלי תמיד מאחר בחיים לא מקדים בצורה דרסטית כזאת אני רוצה לדעת מה הסיבה לזה אל זה בגלל הגלולה או שמה בעיה גניקולוגית אחרת אודה לתשובה ממש ממש מהירה

24/11/2018 | 00:51 | מאת: מורן. מבינה בתחום

הי מאמי הסירי דאגה מליבך. אין שום בעיה חלילה,זה טבעי לחלוטין. הדימום יפסק לך בין יומיים ל3 ימים .

סביר להניח שהדימום הוא בגלל הפוסטינור שיכול לעשות תגובת דימום שלא במועדו ממליצה לך לגשת לרופא נשים להתאמת אמצעי מניעה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו