בדיקות דם לפני הריון ראשון

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

13/08/2018 | 17:19 | מאת: לי

היי, רציתי לדעת האם התוצאות האלו תקינות לניסיון להיכנס להריון: CMV IgM - NEGATIVE (0.12) Rubella IgM - NEGATIVE (0.10) Rubella IgG - - לא חוסן 14.8 CMV IgG - POSITIVE (129.5) Syphilis - NEGATIVE (0.06) Toxoplasma IgM - NEGATIVE (0.07) Hepatitis Bs artigen - NEGATIVE (0.19) Hepatitis c antibody - NEGATIVE (0.07) Toxoplasma IgG - NEGATIVE (0.2) CRP (Inflammatory) (mg/l) - 29.67 CRP קצת מחשיד ולגבי האדמת נראה מוזר. מדגישה שחוסנתי בילדות בחיסון MMR במס' מנות . תודה רבה

חלק מהנשים שחוסנו בילדות לאדמת איבדו את החיסון במהלך השנים ויש לעשות חיסון חוזר לפני הכניסה להריון פני לרופא המשפחה שלך עם התוצאות

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו