שימוש בנובה רינג בפעם הראשונה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

10/12/2016 | 20:27 | מאת: נטע

היי אני בת 45 והתחלתי להשתמש בנובה רינג לפני שבועיים. אני סובלת ממגרנות ללא אאורה בד"ר (אחת לחודש ולעיתים פחות). מאז התחלתי את השימוש בנוברינג, יש לי מיגרנות תחופות (כבר פעם שלישית) ואני לוקחת אקמול פוקוס (שעוזר למגר את המיגרנה). האם להפסיק את השימוש בנובה רינג? בנוסף - אני נוטלת גלולות ברזל (ללא מרשם). האם זה יכול להוות בעיה? אם נובה רינג היא בעלת המינון הנמוך ביותר של הורמונים, מדוע הסיכון לקריש דם הוא הגבוה ביותר מבכל אמצעי מניעה אחר?

התיעצי עם רופא הנשים שנתן לך את הנובה רינג לגבי המשך השימוש בה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו