חילוף חומרים

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

10/02/2006 | 00:42 | מאת: יפית

שלןם אך אפשר לדעת שיש בעיה בחילוף חומרים ?ואך מטפלים בבעיה הזאת?בתודה

מה קרה שזה מטריד פתאום?

12/02/2006 | 01:24 | מאת: יפית

בני בן 14 יש לו כולסטרול גבוה.גם לי יש כולסטרול גבוה.קרוב לודאי שזה גנטי .אבל שמעתי שבעיות בחילוף החומרים גורם לבעית כולסטרול.הרופא שלו לא ממליץ טיפול תרופתי הוא ילד שמו.ו קשה לו לעשות דיאטה אבל הוא לא אוכל מאכלים שומניים עד כמה שאפשר כהוא נימצא בפנימייה.וגם אין לו זמן לעסוק בפעילות גופנית.כהוא לומד עד 10 בלבלה עם הפסקה קצרה בצהריים.מה אתה ממליץ?בתודה מראש וברכת ה

10/02/2006 | 20:50 | מאת: סתם אחד

חילוף חומרים בסיסי מתייחס לצורכי האנרגיה הבסיסים, למטבוליזם הבסיסי של כל רקמות ... אדם עליו נאמר שיש לו חילוף חומרים גבוה, משמע שתהליך חילוף החומרים בגופו ... he.wikipedia.org/wiki/מטבוליזם - 72k - Cached - Similar pages חילוף חומרים | סכרת - דיאטה וטיפול טבעי ניווט. מוצרים · חדשות מהעולם · נושאים · החשבון שלי. בית » תהליכים בגוף. חילוף חומרים. אין כעת פרסומים בסיווג זה. מקור הזנת XML ... www.sakeret.com/taxonomy/term/79/9 - 9k - Cached - Similar pages [DOC] מטלה להשתלמות בנושא הוראת ביולוגיה של גוף האדם File Format: Microsoft Word - View as HTML מערכת העיכול – חילוף חומרים, קליטת חומרי מזון, נוזלים וגזים. מערכת ההפרשה החיצונית – חילוף חומרים, הפרשת חומרי פסולת / עודפי חומרים מסיסים במים ונוזלים ... bioteach.snunit.k12.il/upload/.2005/171mavoguf.doc - Similar pages [DOC] 17/05/01 File Format: Microsoft Word 2000 - View as HTML התייבשות – משק מים, משק חום, ויסות ותיאום, חילוף חומרים תאי, תיווך והובלה. STRESS – משובים הורמונלים ועצביים, תיווך והובלה, חילוף חומרים תאי. ... bioteach.snunit.k12.il/upload/.doc/homeoefrt.doc - Similar pages יואב חייק על "חילוף חומרים". בן-דוד, יערה. שירה מודעת לעצמה : שני היבטים על שירי יואב חייק. פסיפס, גל' 56 (2003?2004), עמ' 13?15. חקק, הרצל. ... library.osu.edu/sites/users/galron.1/00018.htm - 13k - Cached - Similar pages ברוכים הבאים ל- "גייר קליניק" - מרכז לרפואה טבעית, הנציגות הרשמית ... ... חולשות וחוזקות האדם, נטיות חילוף חומרים, כולסטרול, אנמיה, חומצות ועוד ... חיזוק איברים חלשים גנטית בעלי סיכון להתפתחות מחלות; איזון חילוף חומרים ... www.gayerclinic.com/ - 14k - 8 Feb 2006 - Cached - Similar pages Yad Mordehay Honey הושגה המרצת חילוף-חומרים דומה לזו של טיפול בחלבונים, שמניחים כי היא נובעת מפעילות קומפלקס אנזימים. Martinetti AND Caracristi, 1956. החלמת פצעים ... www.ymhoney.co.il/honey_melachot_info.html - 26k - Cached - Similar pages מכבי : תפריט עליון > מכביתון > ארכיון מכביתונים > עזרה ראשונה 2004 ... עם זאת, קצב ייצור החום העצמוני נמוך, מאחר שקצב חילוף חומרים נמוך, הנפח השרירי מועט והפעילות הגופנית מועטה. נטילת תרופות (כגון תרופות הרגעה, נוגדי דיכאון ... www.maccabi-health.co.il/site/HE/macabi.asp?pi=782&doc_id=2199 - 38k - עשי חיפוש לפי "חילוף חומרים" בגוגל ותקבלי הרבה מאמרים והרבה ידע

מנהל פורום התנהגות בריאותית