מודאגת

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

06/03/2005 | 11:09 | מאת: ?

אני אוהבת לאכול בבוקר דגנים עם משקה יוגורט בקערית אני לוקחת קערית דגנים גדושה כ- 2 כוסות דגנים (כ- 150 גרם דגנים - דגנים מלאים אבל לא ברנפלקס) שזה לפי האריזה כ- 600 קלוריות ועוד בקבוק משקה יוגורט כ- 300 מ"ל שזה כ - 300 קלוריות האם זו בעיה? האם זה נחשב לבולמוס? האם זו ארוחה לא נורמלית וזו כמות מוגזמת לאדם חש לציין שאני בת 30 ופשוט רוצה להבין האם אני אוכלת יותר מידי סתם ואדם ממוצע לא אוכל כזו כמות (הכמות בנפח היא לא כל כך גדולה אבל בקלוריות זה יוצא די הרבה) אני לא עושה ספורט מיוחד יש לציין שזה ללא קשר לשאר ארוחות היום כמו צהריים רגילה (כמות פחמימות יפה כ- 2 כוסות וכמות בשר יפה כמו שניצל לא קטן או המבורגר..) וארוחת ערב (לחמניה גדולה או פיתה + קופסת גבינה לבנה) בלילה וביןם הארוחות אני לוקחת פרי וחלב עם כמה עוגיות או שוקולד או גלידה או יוגורט עם גרנולה ... האם זה מעיד על הפרעת אכילה? האם זהו בולמוס ? האם כמות המזון היא מופרעת ולא הגיונית או שהיא בסדר ? כי כמות הקלוריות היא די גבוהה למרות שבנפח זה לא כל כך הרבה אוכל בנוסף אני מקפידה על 2 - 3 כפות שמן זית ביום כי הבנתי שזה בריא בבקשה ענו לי אני מבולבלת מכל מיני מספרים קלוריים שראיתי ומפחדת שזה אומר שאני אוכלת בצורה מופרעת ולא נורמלית למרות שבאמת אני לא מרגישה שיש בעיה (פרט לערכים הקלוריים)

זה לא הפורום לענות על זה ואולי בפורום תזונה ודיאטה יענו ביתר דיוק. האלה היא, האם את בעלת משקל יתר לגובה שלך.

מנהל פורום התנהגות בריאותית