דיאטה וכושר

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

22/10/2006 | 14:14 | מאת: ורה

שלום, אני עושה דיאטה כבר חודשיים: עד 1000 קלוריות ביום + 3 שעות שבועיות של פעילות גופנית: פילאטיס,עיצוב, הליכון או ספינינג, כל פעם משהו אחר בדר"כ זה פעמיים פילאטיס ופעם אחת ספינינג אך כל יום שישי אני מרשה לעצמי לחרוג ולאכול מה שבא לי אני לא רואה שאני יורדת במשקל מה קורה? אני הרי מתעמלת כל השבוע ושומרת על פחות מ 1000 קלוריות, אז גם אם אני זוללת ביום שישי ומגיעה אפילו ל 2500 קלוריות, זה הרי מתאזן, לא? למה אני לא יורדת?

את נמצאת בפרדוקס הידוע של אי ירידה עם גדילת השרירים הכבדים. לאחר שיהיו מספיק שרירים אלה בתורם יתחילו לצרוך שומן. האזרי בסבלנות והתמידי. בכל מקרה, אכלי יותר חלבון שיבנה את השריר מהר. לטעמי, המשטר הקלורי שלך קצת הדוק מדי.

23/10/2006 | 21:32 | מאת: winner

ומתחילים לאכול בהגזמה והרבה פחמימות.

מנהל פורום התנהגות בריאותית