הורדת נקודות חן בלייזר

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

21/09/2004 | 12:06 | מאת: שבי

ד"ר שלום אני בן 20 ויש לי מס' נק' חן חן קטנות על האף והלחי שאני מעוניין להורידם בלייזר.האם זה מסוכן (הנק' די קטנות ולא גבשושיות כאלה אלא שטוחות)? כמו כן היכן קיים מכון כזה או אחר שמבצע הורדות נק' חן בלייזר (אני שייך לקופת חולים כללית) וכן האם זה לא מסרטן? תודה מראש,שבי

22/09/2004 | 19:12 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

אני ממליץ שתיפנה למרפאת קלאס קליניק בתהש שם אנו מורידים שומות בליזר בכל מיקרה עליך לדעת שכל נקודת חן פיגמנטרית שמסירים מהעור מומלץ לשלוח גם לבדיקה פתולוגית

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור