משחת אילחוש - שאלה לרופא

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

15/09/2005 | 21:46 | מאת: שרית

האם מריחת משחת אילחוש אמלה (לידוקאין) על השוקיים (ברך עד כף הרגל) יכולה להזיק בהנקה? האם החומר נכנס למחזור הדם? דבר נוסף - האם מכשיר לייזר כואב פחות ככל שיש פחות שיער? (שאם זה כך כדאי להתחיל מספר טיפולים קודם באנרגיית אור שפחות כואבת). אנא אל תפנה אותי לפורום הסרת שיער, שכן מי שעונה שם הוא גורם שאינו אובייקטיבי (נציגה ממכון קייר בעלת אינטרסים מובהקים) וכמו כן אינה רופאה. תודה

15/09/2005 | 23:21 | מאת: ד"ר אשר יהב

באם השטח שאת מורחת באמלה הוא גדול (מכפות הרגליים ועד הברכיים זה אכן שטח גדול)- אזי בהחלט יש ספיגה של החומר לתוך הגוף ולמחזור הדם. חומר זה יכול בהחלט להיות מסוכן לתינוק ברכוזים גבוהים.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור