ציפורניים צהובות

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

08/08/2005 | 23:39 | מאת: הילה

שלום, רציתי לשאול אם זה מסמן משהו כשכל הציפורניים בידיים צהובות מאוד, אני בחורה מעשנת אך בדרך כלל אם יש צהוב זה רק בציפורניים של האצבעות שמחזיקות את הסיגרייה והפעם זה כל הציפורניים בשתי הידיים. מעבר לזה אני חולת לב וסכרת אז רציתי לדעת אם יש קשר ואם זה מסמן מאוד מכיוון שזה מאוד מדאיג אותי

09/08/2005 | 00:41 | מאת: ד"ר אשר יהב

הדאגה שלך מאוד מוצדקת! אם לא תפסיקי לעשן מיד , את תקרבי את הקץ שלך! הצבע הצהוב בכל הציפורניים הוא תוצאה של העישון.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור