הפרשה

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

01/04/2005 | 18:26 | מאת: אתי ידין

שלום רב,לבתי בת השלוש יש הפרשות בגוון לבן ירקרק בשפתיים החיצוניות של הפות,במשך השבוע וחצי האחרונים.לפני 9חודשים היהלה אודם בפות ובפי הטבעת,היאקיבלה טיפול נגד תולעים.לאחר חודש זה חזר חלילהובנוסף לטיפול הקודם קיבלה מהגניקולוג גםמשחת אפלומיצין ,סירופ אנטיביוטי וסבון נוזלי בלאומל הרמל.יש לציין כי הייתה הפרשה קלה .כיום,לאחר מספר חודשים,לאחר שחזרנו מבילוי בים המלח ובבריכה ישהפרשה מוגברתהמדביקה אתהשפתיים החיצוניות.יש לציין כי יש אזור של מילימטרבעורה שניראה מצולק.גניקולוג הילדים המליץ על היסטרוסקופיה.מהו הטיפול הטוב ביותר לדעתך.

25/04/2005 | 15:34 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

מומלץ שתיפנו לחוות דעת רופא עור ילדים באחד מבתי החולים לילדים במירפאות החוץ

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור