פסוריאזיס - באה לבקרני שוב

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

04/02/2005 | 11:43 | מאת: קרן.כ.

ד"ר שלום לך אני בת 24 שסובלת מפסוריאזיס מגיל שש בערך הייתה לי הפוגה נהדרת כמעט שנתיים אחרי שטופלתי ב-PUVA ובדיוונקס אך לצערי המחלה חזרה שוב בחצי השנה האחרונה עם פתיחת שנת הלימודים כאשר הלחץ מתחיל האמת שאינני יודעת לאייזו רפואה לפנות הטיבעית או הקונבנציונלית מאז שנות ילדותי ביליתי בתל השומר במחלקת העור - מחלקה נהדרת יש לציין- שמעתי כי הכניסו גם רפואה אלטרנטיבית לשירותי מחלקת העור האם זה נכון? הפסוריאזיס כרגע "תוקף אותי בעוצמה בכף הרגל" - חתכים מוגלתיים, ומעל לרקטום כלומר מהחריץ ומעלה- מהן התרופות והאלטרנטיבות שעומדות לפניי??? שאלתי השנייה באותה הרגל באחד האצבעות יש לי אצבע עם כסכסת שחורה מה הסיכוי שזה סרטני- מלנומה( פשוט לבן משפחתי היה בדיוק אותו הדבר וגילו שזה סרטני) אני לא היסטרית אך רוצה לדעת מה הסיכוי ואיך בודקים זאת תודה מראש וסוף שבוע נהדר

21/02/2005 | 11:18 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

לאזור כפות רגלים ניתן לטפל באמבטיות puva או בכדורי נאוטיגזון לכפלים משחות סטרואידליות או פרוטופיק לגבי הקשקשת קרוב לוודאי שאין סיבה לדאגה מומלץ שתיפני לבדיקת רופא עור

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור