נשירת שיער וקומדין יש פיתרון?

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

31/08/2018 | 16:06 | מאת: ריקי

בת22נוטלת קומדין כשנה זקוקה לקומדין לשנים רבות.החלה נשירת שיער משמעותית.האים תיתכןהפסקת הנשירה באופן טבעי?האים מנסיונך נטילת מדללי דם תביא להתקרחות?האים ישנם מדללי דם שאינם גורמים לנשירה? תודה מראש

צריך לבדוק סיבות נוספות לנשירה כמו רמת מחסני ברזל- פריטין , תבקשי לבצע בדיקת דם ספציפית זו מרופא מטפל. אם הערך נמוך או תקין אך קרוב לגבול הנורמה התחתון מדובר בחסר ברזל. כדאי גם לבדוק רמת ויטמין D ואם היא נמוכה להשלים. קומדין יכול לגרום לאיבוד שיער קל אך לא להתקרחות מלאה. יש מדללי דם חדשים בשוק שלגביהם לא דווח על תופעות בשיער , אך אם את חייבת לקחת דווקא קומדין אז צריך להמשיך

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור