בקשר לשאלה שנשאלה בפורום...

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

27/07/2018 | 18:03 | מאת: אלון.

שלום רב, רציתי לשאול ולהרחיב קצת על נושא שנשאל כאן; בקשר לגילוח של שיער החזה והבטן... ולא רק באזורים אלו, האם באמת לפי תשובתך; "שלום , גילוח בניגוד לאמונה רווחת לא גורם לצמיחת יתר של שיער" ונומר לא רק במקומות אלה מקומות עדינים יותר, כגון הפנים, נער צעיר או לצורך העניין בחורה שתגלח את הפנים, אז ללא ספק השיער (אולי לא מהפעם הראשונה), אבל לאחר כמה פעמים השיער העדין והחלש יתחזק ויתעבה ויהפוח לזיפים של זקן, וזה מניסיון. רציתי לשאול אותך באותה מידה, דעתך להוצאת שערות (מכונה) מהאף., עקב העניין המתואר לעיל חושש מזה, ומורט את אותן שערות אחד אחד, (עינוי לא קטן). מה דעתך בנושא? או לחלופין האם ישנו מכשיר מתקדם מיוחד שמורט וכדומה? מצטער מאוד על אורכה של השאלה, אך הייתי מוכרח לפרט שתבין. אודה לך מקרב לב על תשובתך!!!

רק תהליכים המתרחשים בעומק העור יכולים להשפיע על עובי שיער וצמיחתו . גילוח זו פעולה חיצונית שאין לה שום השפעה על עובי השיער. אתה מרגיש כאילו שהשיער מתעבה בגלל שהשיער יותר דק בקצה וכשמגלחים חושפים את החלק העבה יותר. זו אשליה של עיבוי ולא עיבוי אמיתי. אין צורך למרוט את השיער במקום גילוח כי גילוח אינו משפיע על עובי או קצב צמיחת שיער

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור