נקבוביות מוגדלות עקב אקנה שעברה

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

23/07/2018 | 13:01 | מאת: נועה

שלום, בצעירותי היתה לי אקנה. האקנה עברה אבל השאירה את העור עם נקבוביות מוגדלות, וזה מפריע לי מאוד. האם יש משחה שרופא עור יכול לרשום כדי לשפר את מרקם העור? אני יודעת שניתן למרוח משחת רטין a, אך האם רופא עור יכול לרשום משחה שתעשה באופן חד פעמי פילינג עמוק לפנים ולא תצריך שימוש ממושך ויום יומי (כגון הרטין a שלהבנתי גם גורם לרגישות גבוהה לשמש במשך כל זמן השימוש)? תודה

לא קיימת משחה למריחה שתפתור את בעית הנקבוביות/צלקות אקנה. גם מריחת רטין A לתקופה ממושכת ככל שתהיה לא תפתור בעיה זו. לטיפול יש צורך בסדרות של טיפולים משולבים כמו לייזר , מילוי , שיפור מראה העור , פילינג מסוג מסוים. כל אלה ניתנים במרפאות מיוחדות לכך באופן פרטי.

26/07/2018 | 01:23 | מאת: נועה

על מה היית ממליץ יותר, על פילינג כימי או על לייזר? מילוי נראה לי פחות רלוונטי לעור שלי (אין צלקות שקועות, אלא בעיקר נקבוביות גדולות, העור נראה כאילו יש בו הרבה חורים קטנים באיזור ה-t)

אם מדברים על טיפול בודד הייתי ממליץ על סדרה של לייזר משייף כגון CO2 . כמובן ששילוב של כמה שיטות יתן את התוצאה המקסימלית

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור