איברמקטין

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

26/09/2017 | 12:46 | מאת: גדי

האם שימוש בקרם איברמקטין כרוך בתופעות לוואי / סיכון כלשהו? האם קרם זה בעיקרון תמיד יכול להטיב עם מצב של רוזציאה ונגעים או שהוא רלוונטי רק למיקרים מאוד ספציפים בהם רואים בצורה חד משמעית (בדרך כלשהי) שהבעייה נובעת ישירות מטפלי הדמודקס?

בדרך כלל איברמקטין בקרם אינו גורם לתופעות לוואי. ישנה תופעת לוואי יחסית נדירה של גירוי ואודם עורי. לא חייבים לראות דמודקס כדי לנסות תרופה זו , יש לה יעילות די טובה ברוזצאה

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור