האם אפשר לעשות קעקוע תוך כדי נטילת אנטיביוטיקה?

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

04/04/2017 | 16:05 | מאת: רומי

שלום, אתמול עברתי עקירת שן כירורגית ובעקבות כך אני לוקחת אנטיביטיקה- מוקסיפן למשך שבוע. אני אמורה לעשות קעקוע ביום שבת ורציתי לדעת אם יש איזשהי בעיה לעשות קעקוע בזמן נטילת האנטיביוטיקה? תודה רבה!

לקריאה נוספת והעמקה

אין שום בעיה בביצוע קעקוע בעת נטילת אנטיביוטיקה

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור