אנדומטריוזיס
דיון מתוך פורום נטורופתיה
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
שלום רב, אני בת 30 ללא ילדים מנסה להרות כשנה וחצי. בניתוח לפרוסקופיה שבצעתי גילו שאני סובלת מאנדומטריוזיס המוקדים של האנדו נצרבו בניתוח וכרגע מצבי תקין ואני מעוניינת להרות. ברצוני לדעת האם יש תוספי מזון/צמחים היכולים לסייע על מנת שהאנדומטריוזיס לא יחזור? בהמלצת הנטורופתית שלי אני לוקחת כמוסות דונג-קוואי, energity, אבץ, מולטי, ויטאמין E ואומגה 3. האם זה מומלץ? האם יש מקום לשינוי?
שלום דינה, 1. למה שלא תבקשי הברים מהנטורופטית על שיקוליה? איננו יכולים לתת יעוץ ספציפי בלי לראותך. 2. הטיפול שעברת הוא טכני בסמפטומים בלבד ולא כולל טיפול בגורמים לבעיה.
דינה שלום לא ידועים לי טיפולים נטורופתים הגורמים להעלמת אנדומטריוזיס. אני מציעה לך לגשת לכיוון למידת טכניקות הרפיה כגון דמיון מודרך, יוגה, נשימות וכול מה שתתחברי אליו. המון בהצלחה