הרבל פימל

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

23/11/2003 | 11:42 | מאת: סתוית

מזה חודשיים אני נוטלת כמוסות הרבל פימל - כמוסה ליום לאיזון המערכת ההורמונלית ולטיפול בבעיית התסמונת הקדם ויסתית הכמוסה מכילה:קוהוש שחור, דונג קוואי, גדילן מצוי, תלתן אדום, ג'ינסנג אמריקאי, שיח אברהם מצוי, מגנזיום סיטארט, תאית, סיליקה. שבוע שעבר הפסקתי ליטול את הכמוסה ולהפתעתי הרבה קיבלתי את המחזור החודשי שבועיים לפני הזמן ודימום חזק מהרגיל. מה עושים? אני לא רוצה להמשיך בנטילת הכמוסה למרות שזה מה שהציעו בחברה. יש להוסיף שיש לי התקן תוך רחמי מזה שנה שמעולם לא גרם לי לדימומים מיותרים או בעיות כלשהן. אודה לתשובתכם המהירה.

לקריאה נוספת והעמקה
24/11/2003 | 20:49 | מאת: רויטל ברמן

הי סתוית, אני לא יכולה לאבחן את מצבך ההורמונלי ללא רקע נרחב ומספיק מידע על הרגלך חייך ושינויים אשר קרו לך בחודשים האחרונים. את יכולה לפנות לנטורופת לטיפול מלא ובטוחתני שזה יסייע לך. כל טוב.

26/12/2003 | 22:38 | מאת: רון

היי סתוית תסמונת קדם ויסתית נובעת בד"כ מעודף אסטרוגן, כשחלק מהסימפטומים יכולים להיות נפיחות בבטן, דימום מוגבר, מצבי רוח משתנים ועוד. הרפואה הסינית מתיחסת ברוב המקרים לתסמונת קדם ויסתית כעודף חום. הרכיבים בפורמולה כפי שכתבת, רבים מהם מכילים פיטו-אסטרוגן כלומר אסטרוגן שמגיע מהצומח וכן ג'ינסינג שלפי הרפואה הסינית הוא צמח מחמם. זאת לא פורמולה שמתאימה למצבי עודף אסטרוגן ותסמונת קדם ויסתית שנובעת ממנו. על כן כפי שהמליצה רויטל תגשי לנטורופט שיאבחן ובמקרה הצורך יתאים לך תוסף תזונה שיותר מתאים למבך. בהצלחה

מנהל פורום נטורופתיה