הליכה על מכשיר הליכה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

05/11/2002 | 10:57 | מאת: כהן מרים

האם הליכה על מכשיר הליכון יכול לפגוע בברכיים, אני הולכת במשך 30 דקות שלוש פעמיים בשבוע, הנני בת 66 שנה תודה מרים

06/11/2002 | 00:30 | מאת: חנה

שלום מרים, אני מציעה לך לפנות בשאלה זו גם לפורום "אימון וכושר גופני". בהצלחה.

07/11/2002 | 08:45 | מאת: לילך נהרי

מרים שלום, האם את סובלת מבעיות ברכיים? מבעיות ניווניות של הפרקים? אם כן - רצוי לשחות במקום ללכת, חתירה או גב, אבל לא חזה. אם אין בעיות בברכיים אז את בהחלט יכולה להשתמש במכשיר הליכה. כמובן שהמצב האופטימלי הוא ללכת על אדמה, כי היא יותר רכה ופחות משדרת זעזועים לגוף. רצוי תמיד להשתמש בזוג נעליים טובות עם בולמי זעזועים. תהני!

מנהלי פורום נטורופתיה